Efter en testperiod på 8 veckor sa 100% av testklienterna att de rekommenderar Spina Chair.

"Jag upplevde stor skillnad. Mycket mer mjuk i höftpartiet och rygg."

"Främst märkte jag skillnad i huvudet, min koncentrationsförmåga var högre med Spina Chair."

"Jag kände direkt att jag fick bättre hållning, både i rygg och i nacken."

Hur allt började..

Över 10 års erfarenhet i friskvårdsbranschen och av att dagligen jobba med klienter med spända muskler, huvudvärksproblematik, stelhet, stumhet och låg energi resulterade i Spina Chair. Kroppen är gjord för rörelse och kallas ibland för "rörelseapparat", som  kontorsarbetare är du mer utsatt för ovanstående besvär. 

Stolen är framtagen av Kristina Lasan, utbildad massageterapeut i djupgående muskelmassage och yogalärare med studion Yogabeat i Jönköping. 

 Jag vet inte hur många tusentals kroppar jag har behandlat och hjälpt men med den erfarenheten vågar jag säga att den här stolen är helt briljant. Nu går vi till roten av problemet, istället för att dämpa symptomen. 
Vi har hittat en lösning på ett stort problem  - vågar du testa?
Spina Chair bidrar till..
  • Rörligare höfter, knän och fötter
  • Starkare bål
  • Medvetenhet
  • Bättre andning
  • Naturliga positioner för kroppen
  • En investering i din hälsa

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Kan man använda Spina Chair om man har ont i kroppen? 
Svar: Ja! De allra flesta människor får någon gång i livet ont i kroppen. Om du har värk så rekommenderar vi att du smyger in Spina Chair i ditt liv. Börja med tex 1-2h om dagen. För att sedan öka upp när det känns som att kroppen har börjat vänja sig.  
Hur länge ska man sitta på Spina Chair? 
Svar: Det är väldigt individuellt, beroende på vad du har för förutsättningar. Ju stelare du är, desto lugnare ska du ta det. Börja med 1-2h om dagen för att sedan öka upp. 
Jag är stel som ett kylskåp, hur ska jag kunna använda den?
Svar: Du är troligtvis ett kylskåp för att du inte rör kroppen på det sätt den önskar. Höj upp sittkudden så att du börjar vänja dig på ett snällt sätt. Du kommer märka att du kan sänka den allt eftersom. 
Vad skiljer Spina Chair mot andra ergonomiska stolar?
Svar: Det finns ingen annan stol på marknaden som är så flexibel i användandet som Spina Chair är. "Ergonomi" är många gånger ett säljande ord och de finesser som finns på många "ergonomiska" kontorsstolar är en quickfix. Det är ingenting som förändrar din kropp egentligen. 
Varför har den inget ryggstöd?
Svar: Spina Chair har bara ett kortare ryggstöd och det är för att din bål ska tränas upp. Styrka minskar nämligen risken  för smärta.